Kapat
(0) ürün
Alışveriş sepetinizde hiç ürün yok.
TÜM KATEGORİLER
    Filtreler
    Tercihler
    Arama

    El Çantası 12369

    100,00 TL
    Kağıt ip ile hazırlanan ve son derece geniş iç hacmine sahip bir modeldir. Günlük kullanımın yanı sıra özellikle deniz kenarında ve plajlarda oldukça kullanışlı olan bu model ile tüm eşyalarınızı yanınızda taşıyabileceksiniz.
    Minimum sipariş adeti: 1
    Satıcı Bilgileri
    Email: bilgi@hcbutik.com
    Firma Açıklaması:
    Tüm Modellerimiz Girişimci Ev Hanımları Tarafından Hazırlanmaktadır
     
     
    Tüm Modellerimiz Girişimci Ev Hanımları Tarafından Hazırlanmaktadır. Modayı yakından takip eden ekibimiz ile girişimci ev hanımlarımızın el emeklerini sizler için birleştirdik ve sonucunda Hasır Çanta Butik doğdu. Bütün modellerimiz çalışkan ve girişimci bayan ekip arkadaşlarımız tarafından el emeği göz nuru olarak hayat bulmaktadır. Hiç bir ürünümüz fabrikasyon ya da makine ürünü değildir. Ürünlerimizde Kağıt ip, Jüt, Koton Makrome vs. Gibi İpler Kullanılmaktadır. Gerek Facebook, Gerek Instagram Gerekse Whatsapp Üzerinden ya da hcbutik.com Adresinden Bizlere Ulaşarak Ürünlerimiz Hakkında Detaylı Bilgi Edinebilirsiniz.

    Temizlik Önerisi

    Bu model kağıt ip ile hazırlanmıştır. Her ne kadar kağıt ip çantalar yıkanabilir gibi yaklaşımlar olsa da, bizler bunu pek önermiyoruz. Deforme olmaması açısından kuru temizleme en ideal seçim olacaktır.

     

     

     

    Çanta Ölçüleri 

    Boy 31 cm - En 48 cm